Blikkenslager, Entreprenør, Snekker, Taktekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

809 Siste år
210 Siste 3 mnd
66 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fornying av tetting av undertak

Registrert Dato: Tirsdag 08. Februar 2011

Vi ønsker tilbud (fast pris) på fornying av tetting av undertak. Vedlagte to fotos illustrerer forholdene i grove trekk. Samlet areal av skråtaket på hhv øst- og vestsiden av huset er ca. 97 kvm, slik at samlet areal av skråtaket er ca. 195 kvm.

I tillegg er det på den nordlige delen av huset et horisontalt tak på ca. 10 kvm (5m x 2m) som er tekket med asfaltpapp. Dette skal også byttes ut.

Undertaket er i dag tettet med asfaltpapp og ny tetting av undertaket er også tenkt utført vha asfaltpapp. Undertaket er av rupanel, er av bra kvalitet og skal ikke byttes.

Taket er tekket med glasserte takstein som vi har tenkt å beholde da de er av ok kvalitet.

Tilbudet skal altså omfatte midlertidig fjerning av takstein, fjerning av gamle sløyfer/lekter (evt gammel papp), levering og montering av ny undertakstetting (asfaltpapp), levering og montering av nye lekter/sløyfer og remontering av takstein. Videre skal det omfatte utskifting av tetting/tekking av det flate taket med egnet asfaltpapp. Tilbudet skal også omfatte utskifting av komplett pipebeslag samt øvrige beslag for overganger mellom takdeler, ventilasjonshetter mv.

Som tilleggsopsjon ønsker vi evt. angitt tilbud for komplett levering av nye takstein tilsvarende de nåværende. I denne opsjonen ønsker vi angitt tilbudspris både inklusiv og eksklusiv fjerning av eksisterende stein. Dette for å vurdere differansen ved å bruke nye stein med tilhørende redusert tidsforbruk ved fjerning av de gamle. Videre ønskes angitt om muligheter for evt. videresalg av de gamle taksteinene.

Vi ønsker en kort skissering av hvordan oppgaven er tenkt løst (løsningsforslag) og angitt hvilken type materiell (produsent, merke mv.) som tenkes anvendt og ønskelig fremdriftsplan. Av hensyn til montering av asfaltpappen ønsker vi ikke oppstart før midt/slutt april.

Videre skal det fremgå tydelig hva som er inkludert i tilbudet og hva som er å oppfatte som tillegg.

For evt. tilleggsarbeider etter medgått tid ønsker vi angitt gjeldende timepriser.

Vi mottar gjerne alternative løsningsforslag eller kommentarer til den skisserte løsningen ovenfor.

Vi viser til vår utlyste konkurranse på utskifting av utvendig kledning og oppfordrer hermed til å levere et samlet tilbud – for eksempel for koordinert bruk av stillas mv.

Vi har også utlyst konkurranse på drenering av deler av grunnmuren som vi oppfordrer til å inngå som en samlet tilbudsinnlevering.

Vi regner med at det er behov for tilbudsbefaring og vi ber om at det tas direkte kontakt med oss for nærmere avtale av tidspunkt mv.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere