Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

629 Siste år
190 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forprosjekt for bedre styringsdata og statistikk om offentlige anskaffelser

Registrert Dato: Onsdag 04. Juli 2012

Det er behov for bedre styringsdata og statistikk innenfor offentlige anskaffelser. Både virksomhetsledelse, etatsstyringsenheter og internasjonale avtaler gir behov for utvikling på området.
Dette forprosjektet skal kartlegge sitasjonen - både når det gjelder behov for statistikk og tilgang på data - og å foreslå en prioritert liste av tiltak for å gjøre relevant data tilgjengelig, inkludert vurdering av kost/nytte. Det er et premiss for prosjektet at det skal maksimere bruk av eksisterende data (eks. Doffin, regnskap, elektronisk handel) og minimere behov for ny datainnsamling. Det er også et premiss å maksimere nytten av data som gjøres tilgjengelig, itråd med føringer om åpne offentlige data.
Hovedleveransen (A og B) er for offentliggjøring av leverandørreskonto, samt rapport med konkretisert og prioritert behov for statistikk og styringsdata, samt plan for gjennomføring av prioriterte tiltak etter vuring av kost/nytte. Det åpnes for opsjoner for å følge opp gjennomføringen av tiltakene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Elektronisk, Regnskap

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 30. November 2012