Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Forsvarsbygg rammeavtaler tjenester drift, vedlikehold og nyanskaffelser av ventilasjonsanlegg, prosesskjøling og avfukting etc.

Anskaffelsen er inndelt i flere geografisk angitte konkurranseområder slik som angitt i innbydelsen del i.
Rammeavtalen skal omfatte alle typer ventilasjonstekniske, prosesskjøletekniske og komfortkjøletekniske tjenester slik som nevnt i hovedkapitlene fra ns 3420.
i den grad leveransen omfatter tjenester, installasjoner og komponenter beskrevet i kapitlene ns 3420 w og 3420 x, skal disse være omfattet av denne rammeavtalen. Slik det fremgår av innbydelsen, er det anledning å gi tilbud på ventilasjon, komfortkjøling, avfukting og befukting for forskjellige og gitte geografiske leirområder.
Avrop på dette rammavtalekonseptet vil i hovedsak være avrop på to ulike gjennomføringsmodeller.
Forsvarsbygg må ta stilling til- og bestemme valg av modell.
Den ene modellen er avrop på håndverkertjenester.
Den andre modellen er avrop på totalentreprismodellen.
således gjelder for hvert avtaleområde:
--Prisliste B1-a forhåndverkerjenester:
Gjelder timepriser for personell og maskiner, påslag, faktorer med mer.
Prisliste B2 sammen med prisliste B1-a utgjør kostnadene for enkle installasjoner, reparasjoner og vedlikeholdsarbeid.
Arbeid som bestilles og som baseres på disse to prislistene skal følge reglene i rammeavtalens vedlegg ii-a, som regulerer håndverkstjenester.
--Prisliste B2, leverandørenes generelle prislister for materialer til bruk ved service, vedlikehold, ombygging, investering i nye anleggsdeler.
Denne prislisten benyttes for komponenter som må benyttes i forbindelse med håndverkertjenester.
--Prisliste B1-b for totalentreprise inklusive prosjekteringsansvar:
Gjelder timepriser for personell og maskiner, enhetspriser for ulike installasjoner, materiell, påslag etc.
Arbeid som bestilles og som baseres på denne prislisten skal følge reglene i rammeavtalens vedlegg ii-b, som regulerer entrepriser etter NS8407-standarden. Forsvarsbyggs behov er illustrert nærmere gjennom de poster som det er bedt om enhetspriser for, se enhetspriser som skal oppgis i elektronisk tilbudsmodul og som skal prises skriftlig i tilbud.
Denne rammeavtalen omfatter både nyinvesteringer i, serviceytelse på – og rehabilitering av luftbehandling, prosesskjøling, komfortkjøling, avfuktings og befukting.
Forsvarsbyggs bygningsmasse omfatter en rekke anleggstyper med tekniske installasjoner som varierer mye i størrelse, fabrikat og alder etc. Det vil være ulike behov i de forskjellige regionene og det er derfor vanskelig å beskrive fullstendig antall og type aggregat, rør, ventiler og annet utsyr.
Forsvarsbygg har utarbeidet en enkel beskrivelse som er dekkende for de mest sannsynlige installasjoner og mengder, se prisliste B1-b.
Mengdene er usikre anslag som er basert på tilgjengelige vedlikeholdsplaner. Mengdene i prisliste B1-a, prisliste B1-b, og beskrivelsen skal oppfattes som et underlag for tilbudsevaluering og som prisgrunnlag for senere avrop. Priser oppgitt i tilbud vil være grunnlag for oppgjør for utførte tjenester over rammeavtalen, se for øvrig punkter om prisgrunnlag nedenfor.
Anbud id:
499462
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Mandag 4. Desember 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud