Anleggsgartner, Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Sanering, Transport i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3734 Siste år
1085 Siste 3 mnd
329 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forsvarsbygg Skifte Eiendom. Tittelsnes SØF Prosjektnummer 5190004

Registrert Dato: Tirsdag 04. Juni 2013

Forsvarsdepartementet har gitt Forsvarsbygg v/ Skifte Eiendom i oppdrag å miljøsanere 2 skytebaner ved Tittelsnes Fort i Sveio Kommune. Skytebanene ble etablert under krigen og har vært i drift til på 2000-tallet.
For prosjektet med miljøsanering av skytebanene er det foretatt miljøtekniske undersøkelser og risikovurdering i flere omganger.
Området som skal miljøsaneres er delt i 2 baner. Bane A og Bane B har til sammen et areal på ca 5000m2 innenfor begrensningslinjene angitt av Cowi.
Bane A har en stor meget bløt myr der t=300mm masse skal fjernes av topplaget og påføres t=500mm rene torv og jordmasser. Kulefangervoll og standplass skal først miljøsaneres og siden utplaneres jevnt med myr og lia bak.
Det er også registrert forurensede masser i lia bak målområdet som må miljøsaneres. Her er det vaskelig adkomst som entreprenøren må besiktige spesielt ved anbudsbefaringen.
Bane B har et vanskelig tilgjengelig målområde som skal miljøsaneres. Det er her en anvisergrav oppmurt med natursten og delvis overdekket med utkraget betongdekke. Anvisergraven med stativ har kulturhistorisk verdi og skal bevares. Utkraget betong må ikke belastes av tungt utstyr. Området må også befares spesielt.
De forurensede massene forutsettes transportert til mellomlager i leirområdet ved Tittelsnes Fort. Transporten må skje uten spredning av forurenset masse. Fra mellomlager forutsettes massene å bli fraktet til godkjent deponi.
Areal ca 5000m2. Deponerte forurensede masser ca 1100 tonn.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere