Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Sprenging, Stålarbeider, Vann & avløp i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5877 Siste år
4174 Siste 3 mnd
317 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Forvik gang- og sykkelveg

Registrert Dato: Torsdag 07. Desember 2017

Det skal bygges en gang- og sykkelveg (g/s-veg) mellom ferjekai og parkeringsplass ved den gamle ferjekaien i Forvik. Lengden er ca. 150 meter. Formålet er at g/s-veg skal gi gående og syklende bedre fremkommelighet mellom hurtigbåtkaien og ferjekaien.
G/s-veg skal bygges langs strandsonen.
Statens vegvesen har utarbeidet en tegning som viser plassering av trase. Denne er ikke endelig og entreprenør kan foreta korrigeringer og justeringer på traseen dersom dette er formålstjenlig. Tegningen ligger som en del av konkurransegrunnlaget del D2.
Tilbyder skal foreta all nødvendig prosjektering av g/s-veg, og denne skal fremlegges byggherre for kontroll og godkjenning minimum 2 uker før arbeidene starter.
Prosjekterte løsninger skal følge de til enhver tid gjeldende håndbøker fra Statens vegvesen. Det prosjekterte materialet skal være tegningsbasert.
G/s-vegen skal på vinterstid være vedlikeholdt på lik linje med øvrige veger i området.
Tilbyder skal foreta de nødvendige undersøkelser i grunn som er nødvendig for å utføre oppdraget. Grunnforholdene er enkelte steder utfordrende og tilbyder må ha skaffet seg kjennskap til dette.
Tilbyder skal også på vegne av Statens vegvesen foreta rivning av den gamle fenderveggen ved den nedlagte ferjekaien. Tilbyder skal sørge for at alt rivningsmateriell leveres til godkjent mottak, og dette skal dokumenteres.
Tilbyder skal legge frem for byggherren plan for gjennomføring, hvor det fremgår hvordan trafikkavvikling og hensyn til omgivelsene ivaretas.
G/s-vegen skal ha belysning.
Eksisterende trapp fra ferjekaien og opp til fv. 17 må ombygges, og entreprenør må prosjektere løsninger på dette.


Referansenummer:  17/170538