Betongsaging, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

244 Siste år
74 Siste 3 mnd
21 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fresing av ventiler i 9 leiligheter - ventilasjonsarbeider

Registrert Dato: Fredag 22. Mai 2009

Sameiet er et lite sameie med 11 leiligheter, hvorav 9 seksjoner er i eget 3.etasjers bygg. Det er her vi trenger å få utført ventilasjonsarbeider.

Det har vært utarbeidet en rapport hvor det er målt for dårlig ventilasjon og utskiftning av luft i leilighetene.

Våre ønsker er å utbedre ventilasjonen i samtlige 9 seksjoner, og installere ventiler der det er nødvendig og samtidig se på ventiler til bad.
På bad er det allerede vifter som styres elektronisk og skrus av og på ved bruk, men disse burde vært byttet ut med baderomsventiler slik at luftgjennomstrømningen alltid er tilstede.

I store trekk trengs det ventiler til soverom (2 stk i hver leilighet), ventil montert i entré over inngangsdør og ventil i stue (noen steder kanskje man burde hatt 2 ventiler).
Det trengs altså 4-5 ventiler pr seksjon. Det er mulig det må freses spalter i innvendige dører mellom rom, vi ønsker gjerne tips og råd også om dette slik at det blir en god utskiftning av luft i hele leiligheten.

Vi legger vekt på at jobben blir gjort korrekt slik at ventilasjonen i leilighetene blir best mulig og at det blir brukt korrekte typer vifter der det trengs. Sameiet håper å få gjort arbeidene i løpet av juni måned.

Styret er tilgjengelig for å sette opp tid for befaring av bygget når dette måtte ønskes. Leilighetene er veldig like i utførelse og det burde holde å besøke en vanlig leilighet, kanskje også en av ”toppleilighetene”.

Vi ønsker også å se på mulig montering av 1 stk ventil i garasje (betongvegg).

Styreformann i sameiet er Tommy Thomassen og han er kontaktperson for arbeidene.

Ta kontakt dersom dere skulle ha noe spørsmål, som nevnt ønsker vi å utføre arbeidene så fort det lar seg gjøre. Vi ønsker en skriftlig prisantydning når befaring er gjort, og gjerne referanser fra tidligere lignende arbeider.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere