Arkitekt i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

299 Siste år
76 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Frittstående vinterhage

Registrert Dato: Mandag 21. Mai 2012

Vinterhagen skal vere 15m2. Har i dag satt opp to lecar murer som er 5, 02m x 3, 02m høyden skal bli 2, 4m.
de to andre veggene er planlagt å sette opp skyvedører i glass. Vi er også usikkre på om vi skal legge glass i taket. Der ønsker vi alternativer med to skråtak med glass eller ene med panner og andre halv del med glass eller den utføselen som vi kunn har ett skråtak med glass eller med panner.
Vi er usikker på om vi vil ha lik utførsel på tak konstruksjon som boligen, det er skråtak med møne. Eller ett skrå tak.
Jeg legger ved et bilde som viser huset. Jeg legger også ved en skisse på leca veggene og grunflaten som viser hvordan jeg har tengt dette skal se ut. Vinterhagen er planlagt å legges der plenen er. Dette er et bilde som er tatt før jeg har gravet vekk plen og støppt platting og satt opp to lecar vegger.

Tegningen må være av en slik art at det kan sendes til komunen for godkjennelse. Hvis dere kan gi en total entreprise på dette så hadde det også vert ønskelig
Hvis dere ønsker å komme på befaring så er det mulig fra den 04. 06. 2012 Jeg har ikke muligheter å svare på tlf før den 04. 06. 2012 men kan nåes på mail.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt

Befaring, Glass, Konstruksjon, Møne, Murer, Platting, Plen, Skråtak, Skyvedører

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Mandag 11. Juni 2012