Webutvikling i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

318 Siste år
98 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

FSP FLO/IKT/2013/009 Teknisk support av Microsoftprodukter på Forsvarets sikre plattformer

Registrert Dato: Tirsdag 26. Februar 2013

Forsvaret har et landsdekkende, distribuert nettverk av klienter og servere, herunder felles sikre plattformer for nasjonale virksomheter og internasjonale operasjoner. Det er etablert sikre kjøremiljøer med standard støtteverktøy som inngår i Forsvarets sikre IKT-plattformer (FSP). Det benyttes i den forbindelse teknologi fra blant andre programvareleverandøren Microsoft.
For teknisk support innenfor Microsoft-domenet har FLO/IKT-kapasiteter i dag en avtale med Microsoft om ?Premier Support?. Gjeldende avtale utløper 30.6.2013, og Forsvaret har behov for å inngå ny avtale om support innenfor dette området. Ny avtale skal tre i kraft fra 1.7.2013
Formålet med denne anskaffelsen er å sikre en videre forsvarlig forvaltning av Forsvarets Microsoft-produkter gjennom tilgang til teknisk support for Forsvarets nåværende og fremtidige Microsoft-produkter. Avtalen skal sikre at dagens supportnivå opprettholdes.
Avtalen skal inngås av Forsvaret ved FLO/IKT-kapasiteter for å dekke Forsvarets og den øvrige forsvarssektorens behov innenfor overnevnte områder.
Forsvaret skal inngå en rammeavtale for supporttjenester med varighet på to (2) år med opsjon på forlengelse i ett (1) pluss ett (1) år, totalt fire (4) år.
Det er vanskelig å angi anskaffelsens totale verdi, da behovet vil variere over tid. Det kan imidlertid gis erfaringstall basert på anskaffelse av supporttjenester for perioden juli 2009 ? juni 2013. Totalt ble det for denne perioden gjort anskaffelser for ca NOK 25 000 000,- eksklusive mva.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Anskaffelse, Rammeavtale

Sandvika, Akershus

Avsluttet: Fredag 12. April 2013