Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

733 Siste år
177 Siste 3 mnd
51 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fuktskader grunnet feilmonterte velux-vinduer og fukt / soppskade i tak

Registrert Dato: Onsdag 12. September 2012

Det lekker inn gjennom beslag rundt Veluxvinduer i takelighet (kalt seksjon 5). Beslag rundt totalt 5 velux-vinduer må ettertettes. Manglende isolering rundt vinduer har ført til følgeskader i underliggende leilighet (kalt seksjon 4).

I seksjon 4 er det tydelige spor etter vannskade som har pågått over tid. Etasjeskille er utført med isolert trebjelkelag. I seksjon 4 er det malte gipsplater i himling som må fjernes for å komme til fuktområde. Dette gjelder både kjøkken og stue. Her er det omfattende soppangrep, som må behandles

Prioritet 1: Tetting av vinduer

For å utbedre skaden må primært Veluxvinduer monteres korrekt. Ønsker også en kontroll som bekrefter at alle mulige inntak rundt vindu er tettet.

Prioritet 2: Behandling av eksisterende fuktskade

Når dette er gjort ønsker vi å rive himling på kjøkken og stue i seksjon 4 (rundt fuktområdet) slik at tørking kan starte. Våt isolasjon må fjernes.

Oppdraget kan altså knyttes til å tette kilder til fukt rundt Velux vinduer samt behandle områder som preges av sopp. Gitt at dere er totalleverandør av håndverktjenester ønsker vi også en vurdering på å legge nytt takdekke i seksjon 4.

Ring hvis dere vil komme på befaring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere