Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Steinlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1612 Siste år
462 Siste 3 mnd
143 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fundamentering for parkeringsaut. og fund. og oppsett av skilt til prosjekt beboerparkering i oslo

Registrert Dato: Torsdag 05. Mai 2011

Bystyret har vedtatt å innføre beboerparkering i Oslo. Beboerparkering skal innføres hovedsaklig i alle gater mellom ring 1 og ring 2, men bydeler utenfor dette området kan også velge å være med i ordningen. Oppdragsgiver har ansvaret for å gjennomføre Bystyrets vedtak. Arbeidet blir organisert som et prosjekt.
Formålet med anskaffelsen er to-delt. Anskaffelsen skal sørge for fundamentering av de skilt og parkeringsautomater som anskaffes i prosjektet. Anskaffelsen skal også sørge for utplassering og montering av skilt, samt eventuell fjerning/bytting av skilt slik at den nye reguleringen med beboerparkering blir skiltet i samsvar med politiets skiltvedtak.
Leverandøren skal både utføre arbeidet og sørge for de rammer, stolper, fester og annet utstyr som er nødvendig til oppfyllelse av oppdraget, se kravspesifikasjonen vedlegg 1.
Det anslås et behov for fundamentering og oppsett av 2050 stk skilt og fundamentering for 525 stk parkeringsautomater. Anslaget er ikke bindende for Oppdragsgiver, jf pkt 1.2 første avsnitt.
Oppdragsgiver tar forbehold om at Byrådet stiller nødvendige midler til disposisjon for prosjektet. Leverandør gjøres oppmerksom på at konkurransen vil bli avlyst, dersom prosjektet ikke godkjennes av Byrådet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere