Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

652 Siste år
158 Siste 3 mnd
33 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fv. 263 Kong Oscarsgate - Utforming av gategrunn og byrom

Registrert Dato: Torsdag 20. Desember 2012

I regi av Bergensprogrammet for transport, byutvikling og miljø er det utarbeidet et forprosjekt for gateopprusting av Kong Oscars gate mellom Vetrlidsallmenningen og Stadsporten. Bergensprogrammet er et samarbeid mellom Statens vegvesen, Hordaland fylkeskommune og Bergen kommune.
Dette oppdraget omfatter kjøp av prosjekteringstjenester for utforming av gategrunn og byrom (urbant landskap) mellom Vetrlidsalmenningen og Nygaten (se vedlegg 1 for prosjektavgrensning).
Forprosjekt (vedlegg 2) skal legges til grunn ved videreutvikling av endelig løsning. Forprosjektet har lagt vekt på historisk forankring, gode trafikale forhold for alle trafikantgrupper og optimalisering og rehabilitering av gateløpet og de tilhørende byrommene.
Oppgaven er å etablere en gateutforming som vil bidra til å skape et mangfoldig byliv i området. Formsvaret vil mest sannsynlig være å planlegge shared space ? felles gaterom, i del 1, mellom Vetrlidsalmenningen og Nygaten. Enkelte områder skal vies særskilt oppmerksomhet, se forprosjekt.
Tilbyder skal delta i et prosjekteringsteam med statens vegvesen, der han/hun skal ha spisskompetanse på landskapsarkitektur med urban erfaring. Sammen skal teamet utarbeide tekniske og estetiske løsninger for utforming av opprustningen av gateløp og byrom. Løsningen skal ivareta alle trafikantgrupper og være i henhold til nye retningslinjer for universell utforming.
Tilbyder skal delta i skissefase, produksjonsfase og byggefase. Dette innebærer bl.a. utarbeidelse av estetiske og tilhørende tekniske løsninger som arbeidstegninger, beskrivelse og modell. Se konkurransegrunnlag for fullstendige leveranser.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arbeidstegninger, Leveranser, Rehabilitering, Transport

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 05. Februar 2013