Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Snekker, Sprenging, Stålarbeider, Steinlegger, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2713 Siste år
767 Siste 3 mnd
266 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fv.30 eidet - mosletta

Registrert Dato: Mandag 30. Mai 2011

Prosjektet Fv.30 Eidet ? Mosletta omfatter utretting av kurvatur, omlegging av Hessdalskrysset Fv.576 og forlengelse av gang- og sykkelvei. Hensikten med utbedringen er bedre trafikksikkerhet og fremkommelighet.
Kontraktsarbeidet gjelder bygging av ca 1800m H2 veg inkl ny plasstøpt bru/kulvert.
Det skal bygges ca 550 m med gang- og sykkelvei, 3stk støttemur av naturstein som utgjør ca 680m2. Vegbygging medfører til dels store overskuddsvolum av berg som må kjøres til eget deponi. Avstand fra anleggsområdet til deponi er:
For øvrig inngår alle ytelser mht. et komplett anlegg, unntaket er slitelag på ny veg som kan bli utført i regi av byggherren, rekkverk og vegmerking som blir utført av byggherren.
Fv.30 er en trafikkert fylkesveg med ÅDT på ca 1600 og en tungtrafikkandel på ca 10 %.
I mangel av sideveger må trafikken gå via anlegget under hele byggeperioden anleggsdriften må i så måte tilpasses dette. Hovedkrav er at vegen skal holdes åpen for trafikk i hele byggeperioden.
Det tillates imidlertid vegstenging over korte perioder ved for eksempel sprenging, inntil 20min, videre åpnes det for trafikk på kun ett kjørefelt (lysregulering).
? Fv.30 vegbyggig: ca 1800 m H2, vegbredde 7,5m, skulderbredde 1,5m
? Fv.576 vegbygging: ca 250 m
? Gang- og sykkelvei: 550 m
? Bru/kulvert:
o Betong:
o Stål:
o Omlegging av elv/bekk midlertidig

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere