Anleggsgartner, Asfaltering, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Steinlegger, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7363 Siste år
5589 Siste 3 mnd
177 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fv. 812 søndre ilevollen, parsell a

Registrert Dato: Fredag 01. April 2011

Parsell A starter ved rundkjøringen til Marienborg-tunnelen, og slutter like etter at Søndre og Nordre Ilevollen møtes. Sykkelfeltet med fortau kobles inn på eksisterende system like over tunnelen for Dovrebanen, mens vegen fortsetter slik at man får bygd øyen lengst øst i prosjektet (etter at Nordre og Søndre Ilevollen kobles sammen mot Kongens gate).
Vegarbeid
Vegarbeidene for prosjektet består i å bygge om 2 øyer i rundkjøringen, rive 1 øy i Osloveien, og flytte 4 øyer som skiller trafikkretningene. For dette arbeidet har byggherren lagt opp til flere faser, så det vil bli en del endringer/flyttinger av arbeidsvarlings- og sikring-materiell for prosjektet. I skoleferien (27.06.11 ? 22.08.11) legges det opp til å ha trafikk i en retning gjennom Søndre Ilevollen, og så bruke Nordre Ilevollen som omkjøring for den andre retningen. Faseplanene vil også bli diskutert mellom byggherre og entreprenør før oppstart. Arbeidene vil i hovedsak bestå i å rive gammel kantstein, sette ny, samt legge belegning i midten. Det vil bli noe opprettingsarbeid på vegen med tanke på tverrfall, samt nytt dekke til slutt. Opprettingsarbeidene består stort sett i å legge på mer asfalt, men det skal også freses noen steder.
Elektroarbeid
I øyene som skiller kjøreretningene ligger det en god del kabler for signal-anlegg. Alt som ligger under bakken i forbindelse med signal-anlegg skal byttes ut, så arbeidet her vil bestå i å legge nytt komplett anlegg. Det vil også bli elektroarbeider i forbindelse med variable skilt som står både inn mot Osloveien, og inn mot rundkjøring når man kjører vestover. Det skal også legges et helt nytt belysnings-anlegg, og det gamle fjernes i samarbeid med Trønderenergi. Dette blir lagt i rabatten mellom kjørevegen og sykkelfeltet. Til slutt for elektroarbeidene skal det legges en OPI-kanal på BxH=4X3 110mm rør i sykkelfeltet på hele strekningen. Det settes tett med trekkekummer for denne kanalen.
Vann- og avløpsarbeid
Byggherren har sjekket at eksisterende anlegg er i tilfredsstillende forfatning, så det er snakk om å koble nye sandfang og sluk inn på eksisterende system. Sandfangene 1, 2, 6, 9, 11 og 12 skal settes som infiltrasjonssandfang, så her må det i tillegg til vanlig utvidelse lages et fordøryningsbasseng under kummen. Byggherren har i faseplanene prøvd å legge til rette slik at entreprenøren har tilstrekkelig plass til å sette sandfang.
Anleggsgartnerarbeid
På 2 steder skal det opparbeides et lite parkanlegg, dette gjelder på hjørnet av Ilaparken mot rundkjøringen, og i krysset ved Osloveien. Her skal det opparbeides stiel av grus, og settes storgatestein, samt beplantning. Ellers så skal det lages grønne rabatter mellom bilveg og sykkelfelt, samt litt mellom sykkelfeltet og fortauet mellom rundkjøringen og Osloveien. Det vil bli mye belegning med kantstein, storgatestein, smågatestein og diverse heller.
Kontraktens hovedmengder:
Overbygningsmasser til depot: 1400 m3
Sandfangkummer: 13 stk
Koblinger for sandfang: 150 meter
OPI-kanal 4x3 110mm: 500 meter
Ny lyskabel: 500 meter
Forsterkningslag: 645 m3
Bærelag: 290 m3
Asfaltfresing: 6400 m2
Ny asfalt (t=8cm): 7800 m2
Ny kantstein: 1600 meter