Asfaltering, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Sprenging, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2096 Siste år
775 Siste 3 mnd
169 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fv715 - osen kommune - rehabilitering av stikkrenne og nordelv nordre bru

Registrert Dato: Fredag 08. Oktober 2010

Prosjektet er delt opp i to tiltaksområder som ligger i/ved tettstedet Osen i Osen kommune på Fv 715.
---
Tiltaksområde 1, km 02,462 - Rehabilitering stikkrenne i Nordvika:
Gjelder rehabilitering av stikkrenne i Nordvika, dagens stikkrenne av stålrør med dim ca Ø1200mm har nedstrøms for vegen kollapset. Stikkrennen fører et bekkeløp og samlet lengde er på ca. 140 m. Stikkrenna planlegges rehabilitert i sin helhet med betong Ø1200 rør.
---
Arbeidet vil blant annet bestå av grøftearbeid, levering og legging av rør inkl en stk. bend/avvinkling, komplett trafikkavvikling med tilhørende bygging av interimsveg og istandsetting av Fv etter kryssing med grøft inkludert asfaltering.
--
Tiltaksområde 2, km 03,291 Rehabilitering Nordelv nordre bru:
Gjelder montering av 22 m lang prefabrikkert betongkuvert med innvendig dimensjon 2,5 x 2,5 m som erstatning for dagens bru som rives. Eksisterende bruplate er ca 4 m mellom rekkverkskinnene og det er ca. 5 meter mellom landkarene. Landkar og eksisterende vingemurer av tørrmurt naturstein demonteres, mellomlagres og settes opp som nye vingemurer til kulvert.
Vegen breddeutvidelse i varierende bredde i ca. 130 m, ca 50 meter ny veg bygges hvor kulvertgrop krysser dagens veg (bru).
Over kulvert og ca 30 m mot nord og 60 m mot sør utvides skulderen på østre side med 2,25 m slik at samlet bredde på skulder blir 2,75 m, dette for å tilrettelegge for fremtidig g-/s veg.
--
Som siktutbedringstiltak planlegges sprenging av ca. 500 fm3 berg sør for dagens bru, sprengt masse anvendes til bygging av interimsveg, som plastringsmasse i elv samt som tilbakefyllingsmasse i grop for kulvert.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere