Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Riving, Snekker, Stålarbeider i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Fylkeshuset as - brannteknisk oppgradering

Fylkeshuset as gjennomførte i mai 2010 en brannteknisk tilstandsvurdering av fylkehuset i Molde. Dette ledet ut til en rapport som bl. a. Inneholder en liste byggtekniske tiltak som må iverksettes/etableres. Dette prosjektet omfatter utførelse bygningsmessige og elektrotekniske arbeider for noen noen av de angitte tiltakene. Dette kan listes opp i følgende hoveddeler:
Utskifting av dører:
Gjelder utskifting av 56 stk. Innerdører og montering av 2 nye. Omfatter demontering av eksisterende dører og levering/montering av nye dører komplett i henhold til beslagsliste/dørskjema. Omfatter også nødvendig kabling for dørautomatikk / alarmer /skilt. Det skal også monteres dørautomatikk på noen eksisterende dører som ikke skal utskiftes.
Oppgradering av yttervegg:
Gjelder oppgradering til angitt brannklasse for yttervegg, inkl. Utskifting av 4 stk. Vinduer.
Etablering av nytt brannskille:
i vestibyle i 1. Etasje (hovedinngang) skal det etableres nytt brannskille. Omfatter riving/demontering av eksisterende vegger, og oppbygging av nye. Riving/demontering og remontering av himling og montering av branngardin.
Etablering av ny rømningsvei:
i 1. Etasje østfløy skal det etableres ny rømningsvei mot sør. Omfatter riving av eks. Vegger, riving/demontering og remontering av himling, etablering av nye innervegger og ny bjelkelagshimling.
i tillegg vil det i forbindelse med arbeidene også bli foretatt utbedringer/ oppgraderinger knyttet til universell utforming
Arbeidende skal gjennomføres som generalentreprise.
Anbud id:
131669
  • Sted:
    Molde
  • Registrert:
    Tirsdag 25. Januar 2011

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

3 anbud