Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Mekaniske verksteder, Riving, Snekker i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1271 Siste år
403 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fylkeshuset as - brannteknisk oppgradering

Registrert Dato: Tirsdag 25. Januar 2011

Fylkeshuset AS gjennomførte i mai 2010 en brannteknisk tilstandsvurdering av fylkehuset i Molde. Dette ledet ut til en rapport som bl. a. inneholder en liste byggtekniske tiltak som må iverksettes/etableres. Dette prosjektet omfatter utførelse bygningsmessige og elektrotekniske arbeider for noen noen av de angitte tiltakene. Dette kan listes opp i følgende hoveddeler:
Utskifting av dører:
Gjelder utskifting av 56 stk. innerdører og montering av 2 nye.Omfatter demontering av eksisterende dører og levering/montering av nye dører komplett i henhold til beslagsliste/dørskjema. Omfatter også nødvendig kabling for dørautomatikk / alarmer /skilt. Det skal også monteres dørautomatikk på noen eksisterende dører som ikke skal utskiftes.
Oppgradering av yttervegg:
Gjelder oppgradering til angitt brannklasse for yttervegg, inkl. utskifting av 4 stk. vinduer.
Etablering av nytt brannskille:
I vestibyle i 1. etasje (hovedinngang) skal det etableres nytt brannskille. Omfatter riving/demontering av eksisterende vegger, og oppbygging av nye. Riving/demontering og remontering av himling og montering av branngardin.
Etablering av ny rømningsvei:
I 1. etasje østfløy skal det etableres ny rømningsvei mot sør. Omfatter riving av eks. vegger, riving/demontering og remontering av himling, etablering av nye innervegger og ny bjelkelagshimling.
I tillegg vil det i forbindelse med arbeidene også bli foretatt utbedringer/ oppgraderinger knyttet til universell utforming
Arbeidende skal gjennomføres som generalentreprise.