Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Fylkesmannen i Buskerud Miljøvernavdelingen

Lierstranda ligger innerst i Drammensfjorden. Det har vært industri, næringsvirksomhet og avfallsdeponering i området i flere tiår. Undersøkelser har vist at Drammensfjorden er tilført, og tilføres, ulike miljøgifter fra dette området, og flere av kildene til forurensingen av miljøgifter er fortsatt uklare.
Det er nå nødvendig å få på plass et overvåkningsprogram på Lierstranda som skal gi informasjon om det fortsatt er uakseptabel spredning av forurensing fra grunn og fra avrenning fra tette flater ut i sedimentene. Overvåkingsprogrammet skal gi svar på om det er kontroll med de kjente kildene til forurensning av Drammensfjorden på Lierstranda, og om det er andre kilder til forurensing fra området og ut i Drammensfjorden.
Overvåkingsprogrammet skal gi indikasjon på at gjennomførte tiltak på land har gitt forventede effekter og eventuelt avdekke om det er andre kilder for spredning av forurensing fra land til Drammensfjorden. Som en del av dette arbeidet skal utvalgte overvannskummer renses for slam, da undersøkelser har vist at slammet til dels er betydelig forurenset.
Anbud id:
159806
  • Sted:
    Lier
  • Registrert:
    Tirsdag 2. August 2011