Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Brønnboring, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1554 Siste år
422 Siste 3 mnd
134 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fylkesmannen i Buskerud Miljøvernavdelingen

Registrert Dato: Tirsdag 02. August 2011

Lierstranda ligger innerst i Drammensfjorden. Det har vært industri, næringsvirksomhet og avfallsdeponering i området i flere tiår. Undersøkelser har vist at Drammensfjorden er tilført, og tilføres, ulike miljøgifter fra dette området, og flere av kildene til forurensingen av miljøgifter er fortsatt uklare.
Det er nå nødvendig å få på plass et overvåkningsprogram på Lierstranda som skal gi informasjon om det fortsatt er uakseptabel spredning av forurensing fra grunn og fra avrenning fra tette flater ut i sedimentene. Overvåkingsprogrammet skal gi svar på om det er kontroll med de kjente kildene til forurensning av Drammensfjorden på Lierstranda, og om det er andre kilder til forurensing fra området og ut i Drammensfjorden.
Overvåkingsprogrammet skal gi indikasjon på at gjennomførte tiltak på land har gitt forventede effekter og eventuelt avdekke om det er andre kilder for spredning av forurensing fra land til Drammensfjorden. Som en del av dette arbeidet skal utvalgte overvannskummer renses for slam, da undersøkelser har vist at slammet til dels er betydelig forurenset.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Brønnboring, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder

Slam

Lier, Buskerud

Avsluttet: Mandag 29. August 2011