Betong, Betongsaging, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Varmepumpe, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4120 Siste år
2565 Siste 3 mnd
211 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Fyllingsdalen kirke - Oppgradering av ventilasjonsanlegg

Registrert Dato: Fredag 03. Juli 2020

Akasia Kirke og Gravplass AS, på vegne av Bergen kirkelige fellesråd, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer med dette til konkurranse for oppgradering av ventilasjonsanlegget ved Fyllingsdalen kirke.  
Kirken har vernestatus som listeført og dette medfører at arbeidene må utføres etter retningslinjer fra antikvariske myndigheter.
Parallelt med oppgradering av ventilasjonsarbeidene skal taket ved kirken byttes. Hele prosjektet blir gjennomført som delte byggherrestyrte entrepriser hvor denne entreprisen styres etter NS8405.
Ventilasjonsanlegget skal fornyes hvor entreprisen omhandler demontering og remontering av 3 anlegg, utskiftning og renhold av føringer i henhold til prosjektering. Leveransen skal og inkludere arbeider som må utføres av andre fag som betong og evt. rørlegger. I tilknytning til ventilasjonsleveransen er det kontrahert inn elektroentreprenør og SD leverandør.
De gamle ventilasjonsanleggene og føringer skal fjernes og fornyes. Kirken er listeført som medfører at de nye føringene skal tilstrebes og gå der de eksisterende føringene samt at det ikke gjennomføres hulltaking utover det som er godkjent av Riksantikvaren, dersom nødvendig må det søkes om før igangsetting.  


Referansenummer:  FYLK1701 - Ventilasjon