Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Fyllingsdalen kirke - Oppgradering av ventilasjonsanlegg

Akasia Kirke og Gravplass as, på vegne av Bergen kirkelige fellesråd, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer med dette til konkurranse for oppgradering av ventilasjonsanlegget ved Fyllingsdalen kirke.
Kirken har vernestatus som listeført og dette medfører at arbeidene må utføres etter retningslinjer fra antikvariske myndigheter.
Parallelt med oppgradering av ventilasjonsarbeidene skal taket ved kirken byttes. Hele prosjektet blir gjennomført som delte byggherrestyrte entrepriser hvor denne entreprisen styres etter NS8405.
Ventilasjonsanlegget skal fornyes hvor entreprisen omhandler demontering og remontering av 3 anlegg, utskiftning og renhold av føringer i henhold til prosjektering. Leveransen skal og inkludere arbeider som må utføres av andre fag som betong og evt. rørlegger. i tilknytning til ventilasjonsleveransen er det kontrahert inn elektroentreprenør og sd leverandør.
De gamle ventilasjonsanleggene og føringer skal fjernes og fornyes. Kirken er listeført som medfører at de nye føringene skal tilstrebes og gå der de eksisterende føringene samt at det ikke gjennomføres hulltaking utover det som er godkjent av Riksantikvaren, dersom nødvendig må det søkes om før igangsetting.
Anbud id:
656146
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 3. Juli 2020

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud