Anleggsgartner, Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør, Steinlegger, Vann & avløp i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1704 Siste år
506 Siste 3 mnd
111 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Gangvei Geithusveien, etappe 2

Registrert Dato: Tirsdag 07. Mai 2013

Arbeidet består i opparbeidelse av ca. 1140 m fortau og opprustning av Geithusveien med oppretting og ny asfalt på hele strekningen, samt overvannsgrøfter med kummer og sluk. I tillegg skal det være kabelgrøfter i fortauet på hele strekningen.
Vei, gangvei og busslommer:
Geithusveien skal rettes opp med freseasfalt og pålegges 2 lag med asfalt. Veibredden skal være 6,0 m + 2 x 0,25 m skuldre og breddeutvidelse i kurver. Gangveien skal bygges som fortau med asfaltert bredde 2,75 m + 0,25 m skulder mot grøft. I skulderkanten for Geithusveien plasseres betongkantstein satt i betong. Det skal asfalteres inn til kantsteinen. På strekningen skal det også bygges 4 busslommer med 2 lag asfalt og universell utforming.
Overvannsgrøfter og sluk:
I prosjektet inngår ca. 884 m overvannsgrøfter, hovedsaklig i jord. Det skal settes ned 12 overvannskummer, 29 sluk og 4 bisluk. I tillegg skal det skiftes en stikkrenne.
Kabelgrøfter:
Det skal være kabelgrøft med rør for høyspent, lavspent, gatelys, tele/fiber og sannsynligvis kabel-TV på hele strekningen. Mange eksisterende trestolper på strekningen må flyttes og skal til slutt fjernes fordi strøm og telefon skal i rør i fortauet og gatelyset skal over i stålmaster. Alt arbeid som har med kabelgrøfter og gatelysmaster å gjøre avklares direkte med kabeletatene. Flytting og fjerning av trestolpene avklares etter hvert med Midt Nett. Det forutsettes at det meste av arbeidet med stolpeflyttingen utføres av dem.
1140 m nytt fortau, 1140 m opprustning av kommunal hovedvei, 884 m overvannsgrøft, 12 overvannskummer, 29 sluk, 4 bisluk, 1140m kabelgrøft, stikkgrøfter for strøm og telefon til hus og 4 busslommer.