Betong, Entreprenør, Murer, Snekker i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

823 Siste år
295 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Garasje m/bod i underetasje (tilbygg til hus)

Registrert Dato: Mandag 19. April 2010

Hei,
Jeg skal lage et tilbygg til østveggen på huset mitt. Den skal inneholde en garasje på ca 27 m2 med 3 meter bred port (sør) og to vinduer mot nabo (øst). Det skal være innendørs enkel trapp ned til underetasje som inneholder bod med ett vindu (nord) og en dør ut på nordsiden av huset. Se vedlagte tegninger.

Belegningsstein går i dag til der garasjeport skal være. Her er det en mur på drøye 2 meter rett ned hvor boden skal være. Det må støpes gulv/dekke i boden og dekke på garasjegulv.

Garasjen bygges helt ferdig med materialer som på huset forøvrig (inkl grunnmur, vegger, tak, taksten, takrenne, vinduer, dører etc). Vinduer mot nabo (øst) må være brannsikre og ikke kunne åpnes, veggen forøvrig utføres i El 30 - se vedlegg.

Tilbudet skal også omfatte et par meter gjerde mot nabo i tilknytning til garasjen.

Jeg ønsker tilbud på hele jobben med nødvendig grunnarbeid og både snekker- og murerarbeid, samt alle materialer. Noe elektrikerarbeid er det også behov for, men dette tar jeg separat.

Kostnad for vinduer, dører og port kan evt tas ut, men monteringskostnader skal være med. Vennligst spesifiser hva som omfattes og hva som evt ikke tas med.

Ved ønske om befaring vennligst ta kontakt pr mobiltlf (e-post leses kun på kveldstid) for nærmere avtale. Legg inn melding hvis jeg ikke svarer, så ringer jeg tilbake.

mvh Jan O Jakobsen

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere