Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1483 Siste år
522 Siste 3 mnd
158 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Garasje med leilighet

Registrert Dato: Torsdag 31. Januar 2013

Ønsker tilbud på komplett garasje med leilighet.

Vi bor på Åssand på Algarheim (i skogen) og ønsker å bygge en garasje med leilighet på toppen. Har vært i kontakt med Ullensaker kommune vedrørende et slikt prosjekt.

Min kontaktperson i kommunen kunne informere om at hun ikke så noe problem i forhold til et slikt prosjekt. Dette er i utgangspunktet et LNB område, men tomten er skilt ut til boligformål. Bygde hus i september 2011. Tomten er på 1, 8 mål, samt hun kunne informere om at vi hadde ´litt friere tøyler´ i og med at det ikke foreligger noen reguleringer i dette området - må kun forholde oss til plan og bygningsloven. Hun mente at dette var et bra prosjekt.


Hos Norgeshus så vi på ´Garasje 3´ som et utgangspunkt, kunne kanskje tenkt oss en noe større. Dersom dette er noe du / dere kan bistå med så ønsker mest mulig informasjon om et slikt prosjekt, som blant annet muligheter for å tilpasse panel / dekor i stil med huset ol (har satt opp Klostergaard fra Boligpartner). Hva kan evt Dere hjelpe til med (grunnmur, byggesøknad, våtrom ol - ønsker i grunn et mest mulig komplett prosjekt) ? ca. priser for det jeg evt trenger for selve garasje + evt oppsett (inkl trapp, takrenner, takstein, porter m / portåpner ol) ? Legger ved tegning av fasaden på hustypen vår, samt en planskisse som viser hvordan Norgeshus har løst dette (Vi ønsker forslag til andre løsninger på rominndelingen, spesielt med tanke på størrelse).

Håper på å kunne bygge en garasje som inneholder en leilighet på ca. 40-50 kvm. (Kan trolig heve takhøyden på 2 etg. - etasjene på huset vårt er hevet til 2. 70 kvm. i første etg. og 2. 50 kvm. i 2. etg). Det er ønskelig med en mest mulig lik fasade som huset vårt. Håper Dere kan være behjelpelig.

Ønsker evt prisoverslag.

Dersom du / dere har ytterligere spørsmål så bare ta kontakt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Byggesøknad, Dekor, Fasade, Garasje, Grunnmur, Leilighet, Panel, Planskisse, Portåpner, Porter, Priser, Skilt, Takrenner, Takstein

Kløfta, Akershus

Avsluttet: Fredag 01. Mars 2013