Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

20686 Siste år
14834 Siste 3 mnd
793 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Gardermoen renseanlegg - Prekvalifisering bygg- og anleggsentreprise, EB01

Registrert Dato: Fredag 15. Januar 2021

Oppdraget består av å utføre alle bygg- og anleggsarbeider i forbindelse med utvidelsen av Gardermoen renseanlegg. UGRA-prosjektet består i hovedsak av utbygging av et nytt hovedbygg som skal håndtere en 120% kapasitetsøkning av avløpsrenseprosessen. Dette bygget vil bestå av ca. 4200 m2 grunnflate med et hoveddekkenivå,  underetasje og kjeller. Videre skal det i tilknytning til eksisterende innløpspumpestasjon bygges en ny innløpspumpestasjon som vil pumpe avløpsvannet inn til det nye prosessbygget. I tillegg skal eksisterende for-renseanlegg for C-glykol fra flyplassen bygges ut med ytterligere en renselinje i tilknytning til eksisterende renseanlegg. Til sist skal eksisterende administrasjonsbygg bygges om, blant annet for å tilrettelegge for økt bemanning på anlegget, se vedlagt plantegning for ombyggingen av administrasjonsbygget.
I tillegg til bygningsmessige konstruksjoner, vil entreprisen inneholde anleggsarbeid med spunt, utgraving av tomter for de tre byggene, grøfter med rør for VA, kjemikalier og trekkerør mellom de ulike byggene, veier og landskapsarbeider.