Arkitekt, Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

280 Siste år
66 Siste 3 mnd
19 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Gassnova SF - Norsk CCS Mulighetsstudie - Pre-kvalifisering

Registrert Dato: Fredag 19. April 2013

Introduksjon
Gassnova SF ønsker å anskaffe en eller flere avtaler for Carbon Capture and Storage (CCS) mulighetsstudier. Denne invitasjonen for kvalifisering er det første steget i denne anskaffelsesprosessen. Målet er i utgangspunktet å gjennomføre studien med flest mulige kvalifiserte tilbydere. Hvis mer enn tre kvalifiserer seg, forbeholder Gassnova seg retten til å kunne redusere deltakere ned til et egnet antall innenfor budsjettmessig dekning.
Bakgrunn
Gjennom studiet Norwegian CCS skal Gassnova gjennomføre en bred og omfattende kartlegging av mulighetene for realisering av fullskala CCS i Norge utover Mongstad.
Utviklingen/fremdrift/gangen frem til i dag
Gassnova, har via en markedsdialog, allerede gjennomført en kartlegging for å identifisere eksisterende eller potensielle landbaserte utslippskilder av CO2 i Norge som overstiger 400 kt. CO2/år (terskelverdien for fullskala).
Målet med mulighetsstudien
Mulighetsstudien skal levere en rapport som karakteriserer det planlagte prosjektet i tilstrekkelige detaljeringsgrad. Det foreslåtte prosjektet vil bli evaluert mot en rekke kriterier. Kvalifiserte søkere vil få opplyst kriteriene i konkurransegrunnlaget/anbudsforespørselen.
Kvalifikasjonsinnbydelse
Med denne invitasjonen til kvalifisering vil Gassnova invitere CO2 utslippseiere som oppfyller kvalifikasjonskriteriene til å søke om kvalifisering for NCCS studien. Kun kvalifiserte søkere vil bli invitert med til neste steg i NSSC studien, og får mulighet til å gi tilbud for å gjennomføre en mulighetsstudie for sitt CCS prosjekt.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Kartlegging

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Tirsdag 21. Mai 2013