Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2388 Siste år
1466 Siste 3 mnd
151 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Gatelys - drift og vedlikehold

Registrert Dato: Onsdag 06. November 2019

Lødingen Kommune (heretter kalt LK) har ansvar for drift og vedlikehold av eget veilys anlegg.
I 2018 gjaldt dette ca 580 lyspunkt. I perioden 2017 til 2018 ble store deler av lysarmaturene byttet ut til armaturer bestykket med LED-lyskilder. I tillegg er det etablert kWh-måling iht krav fra DSB. Alle målerskap er utstyrt med Datek lysstyring.
For en best mulig rasjonell drift og vedlikehold av anlegget er intensjonen for LK å gjennomføre mye av vedlikeholdet i planlagte «bolker», men fortrinnsvis må dette gjøres i sommerhalvåret før mørketiden sette inn. Avtalen omfatter også andre typer arbeider som beskrives i denne forespørselen.
Det kan bli aktuelt å skifte ut noen flere armaturer i den kommende driftsperioden. Spesielt gjelder dette gamle armaturer med HQL lyskilde. Men dette blir fortløpende vurdert av LKs representanter og avtales etterhvert.
For at LK skal ha kontroll med ulike kostnader forbundet med driften er det i denne forespørselen satt opp ulike enhetspriser som skal legges til grunn for arbeidene som avregnes fortløpende. Det vil også være behov for at arbeider utføres etter medgått tid og materiell.
Det totale årlige drifts og vedlikeholdsbudsjettet ligger i dag på ca kr 120.000 eks.mva. Dette med et forbehold om årlig finansering/budsjett.
Tilbyder plikter å holde jevn og god dialog med sin oppdragsgiver gjennom hele kontraktens driftsperiode.


Referansenummer:  18/896

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift