Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Geithus bru med tilhørende anlegg i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Geithus bru med tilhørende anlegg

Kommunen skal bygge en ny Geithus bru over Drammenselven/utløpet fra Bergsjø med omlegging av veg/ny kryssløsning til ny bru. Det er utarbeidet et forprosjekt og reguleringsplan for ny bru over elva ved Geithus hengebru og tilstøtende veier mot Fv 145 i vest og Geithusveien i øst.
Plassering av brusted for kryssing av elva har vært førende for utforming av planen.
Ny bro vil gå tilnærmet parallelt, nedstrøms, med dagens bro, og bruken av eksisterende Geithus hengebro vil endres fra dagens kjørebro til en bro beregnet for gående og syklende.
Ny Geithus bro vil ha en lengde på ca. 110 meter, og skal utføres som en betong platebro i 5 spenn med 4 pilarakser ute i elva. Broen bygges uten gang- og sykkelbane, da eksisterende hengebro skal ivareta gang- og sykkeltrafikken. i tillegg kommer støttemurer ved bruendene.
Eksisterende bro med landkar, pilarer og fyllinger skal videreføres som gang – /sykkelvei, der utenpåliggende gangvei fjernes. Tiltaket inkluderer derfor også fjerning av påhengt gangbane på dagens bro og rehabilitering av øvrige konstruksjoner.
Tiltaket inkluderer, foruten omlegging av veg og ny kryssløsning til bruk, også bygging av ca. 430 m ny gang – og sykkelveg, parallelt med hovedveien fra profil 0-250, samt tilknytningsveier på begge sier av elva.
Eksisterende bro med tilhørende veg skal være i drift i hele anleggsperioden, og det samme gjelder for alle øvrige adkomster til/fra eksisterende veianlegg.
Modum kommune bruker elektronisk konkurransegjennomføringsverktøy (kgv), Visma TendSign. #URL0#
Anbud id:
607101
  • Sted:
    Modum
  • Registrert:
    Tirsdag 10. September 2019

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud