Elektriker, Entreprenør, Maler, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6116 Siste år
2002 Siste 3 mnd
507 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Generalentreprenør for Åsenhagen barnehage ? Gjenoppbygging etter brann

Registrert Dato: Fredag 10. Mai 2013

Åsenhagen barnehage i Åsengata 21 ble etablert i 2000 og består av en murbygning, en kjeglebane og den aktuelle tømmerbygningen fra ca. 1840. Tømmerbygningen ble ødelagt av brann i oktober 2010. Bygningen står på Byantikvarens gule liste. En prosjekteringsgruppe bestående av Enerhaugen Arkitektkontor AS og Hjellnes Consult AS ble våren 2011 engasjert for detaljprosjektering av gjenoppbyggingen etter brannen.
Bygningen ble sterkt skadet under brannen og barnehagen skulle i utgangspunktet gjenoppbygges til slik den var før brannen. Imidlertid ble blant annet ble takkonstruksjonen så skadet at den må fornyes. El-forsyningen har ikke kapasitet til å drive et ventilasjonsanlegg og en oppvarming som før brannen var basert på ren elektrisk oppvarming. Sistnevnte er også er i strid med dagens forskriftskrav.
Dette har gjort det nødvendig å prosjektere en ombygning som avviker en del fra utgangspunktet. Endringene er godkjent av Byantikvaren og Bydelsdirektør og Hovedverneombudet i bydel Sagene. Gjenoppbyggingen er omsøkt, og det er gitt rammetillatelse fra PBE 04.06.2012.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere