Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Sanering, Steinlegger, Vann & avløp i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4526 Siste år
2008 Siste 3 mnd
212 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Generalentreprise for etablering av parkanlegg

Registrert Dato: Onsdag 11. Desember 2019

Granvin herad og Voss kommune slås saman frå 1. januar 2020, til nye «Voss herad». Som del av samanslåingsprosessen og arbeidet med å sikre Granvin si attraktivitet som lokalsamfunn i ei ny storkommune, vert det gjort ein oppgradering av areala på Eide. Kommuneplanen slår fast at ein skal styrke bygdas sentrum, og detaljreguleringsplan for Stasjonsområdet (plan ID 1234 2012002) frå 2014 regulerer areal på Eide til nye bustader og offentlege leike- og friområde, m.a. ein «Fjordpark». Utover forankring i planar, er prosjektet også politisk forankra gjennom vedtak i heradsstyret om øyremerking av inntekter frå tomtesal på Stasjonsområdet til «ny park og nærmiljøanlegg på Eide», jf. Sak 016/19.
Etablering av park og allmenning er planlagt i to byggetrinn for å sikre framdrift og finansiering. Første byggetrinn (BT-1) er det mest omfangsrike og skal sikra grunnleggande infrastruktur, vegar og plassar, beplantning og leikeplass. Denne utlysinga gjeld første byggetrinn med opsjonar.
Det vises til konkurransegrunnlaget for ytterlegare informasjon.


Referansenummer:  18/376