Entreprenør, Maler, Rengjøring, Snekker i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

875 Siste år
244 Siste 3 mnd
79 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Gjør huset mitt mer vakkert

Registrert Dato: Mandag 08. Februar 2010

Her er det en del småjobb som må gjøres som min tid ikke får til. Det ene er en yttergang som må males ferdig. Det er et veldig lite rom på 4 kvm. Det som er igjen å male er et tak og listene, disse listene skal også settes på plass. I denne gangen skal også en enkel garderobe settes opp. Denne garderoben er ikke handlet inn, noe som jeg overlater til dere.

Det er også en trapp hvor taket skal males og listene skal males og settes på plass. Denne trappen er også liten, og taket er vel på maks 4 kvm. Det største arbeidet er kjelleren, her skal det isoleres og legges gulv. Den er blitt gravd ut for å få en tak høyde høy nok til at man kan bygge en leilighet der. Det er med andre ord helt åpent ned til jorda, noe som gir veldig mye kulde opp til etg over. Det trengs også kraftig lydisolering mellom kjeller og 1 etg. Nede i kjelleren skal det også være et bad, noe som betyr at vi trenger å få lagt inn et toalett og en vask. Tror hele jobben kan gjøres på et par dager.

Jeg vil også få noen priser på en vaskehjelp. Hvor mye det koster å få leid inn en som hjelper til med en skikkelig vask av tak og vegger og det som trengs. Hvor mye dette koster for en gang, og hvor mye dette koster å få fast en eller to ganger i uka. Huset er nå på to etg hvor den ene etg er på maks 80 kvm. Dette er vask av kjøkken, stue med støvsuging av et teppe og en sofa, et bitte lite bad med do og dusj og vask, to små ganger og en andre etg på maks 40 kvm, hvor det er et lite barnerom hvor sengetøy skal byttes og et lite mellomrom hvor det skal ryddes og et soverom med dobbelseng hvor sengetøy også skal vaskes. Dette er et haste oppdrag.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere