Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker, Taktekker i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Gjemnes Kirke, tak, 2019

Prosjektet omfanget fjerning av eksisterende skiferstein og legging nye skifer (nordsiden) og omlegging av skifer (østsiden /lavebygg).
Demonteres stein skal håndteres på en slik måte at ikke skades og legges i transport kasser (kommune har ikke transport kasser). Lagringsplass for transportkassen med demontert stein er ved sanitærbyget.
i tillegg må entreprenør påregne på enkelt plasser, utskifting av råteskader med andre tilhørende nødvendige arbeid. Grunnlag for arbeid er tilstandsrapport og vurdering på plass.
Omlegging av andre side av taket er ferdig utført.
Fra tilstandsrapport:
«. En ser at lektene er noe fuktige på plassen hvor takstein mangler. Dette skyldes i større grad at de avdekket og ligge åpent, men det settes også spørsmål til om det er tilstrekkelig lufting mellom undertaket og taksteinene.
Det er råteskader på takutstikk på hovedtaktet på østsiden, det takåsene, samt ytterste underkledning er angrepet. Tegn til råte og fukt også lang raft/takfot på hovedtak søside.
For taket må takstein kontrolleres, løs/manglende stein må suppleres/erstattes. Det må gjøres tiltak på hovedtak østside vedr. råteskader og hovedtak raft sørside bør tas. Beslag og vindski må skiftes/erstattes.
Ved utredning av disse punktene kan omlegging av hele taket blir konsekvens.»
nødvendig utstyr, leveransen kostnader osv. må entreprenør inkludere i pris, samt stillaser, brakker, lifte osv.
Anleggsarbeidene er planlagt oppstartet slik at taket er klare før vinteren 2019.
Anbud id:
573829
  • Sted:
    Gjemnes
  • Registrert:
    Torsdag 21. Mars 2019