Elektriker, Entreprenør, Gulv, Kulde & varme, Maler, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2025 Siste år
542 Siste 3 mnd
201 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Gjenoppbygging Hatten Barnehage

Registrert Dato: Torsdag 14. Februar 2013

Anskaffelsen er for en fullstendig utbedring av vannskader etter flommen.
Arbeidet skal utføres som en Generalentreprise, hvor den valgte Generalentreprenøren er ansvarlig for alle arbeider som utføres av vedkommendes ansatte og valgte underentreprenører.
Bygget er ferdig revet/sanert og klar for å gjenoppføres.
Arbeidene består i hovedsak av: innvending overflater med gips/panel, isolering, nye dører samt behandling av overflater på vegger i tillegg til gulvbelegg. Det skal også legges et nytt rør-i-rør anlegg. Det er også medtatt en opsjonsmulighet på et fullstendig nytt ventilasjonsanlegg for bygget.
Arbeidene som skal utføres er innenfor følgende fag: Tømrer, Ventilasjon, Elektriker, Maler, Rørlegger og Gulvlegger.
Anskaffelsen skal innbefatte alle arbeider, herunder også deponiavgifter, arbeidsledelse, kostnader forbundet med rigg og drift samt nødvendig innleie av maskinelt utstyr og evt brakker for å kunne gjennomføre arbeidene. Lokalene skal leveres i rengjort stand (alle berørte arealer i hele bygget, inkl inv- og utvendig vinduspuss).
Nærmere beskrivelse av leveransen følger av kravspesifikasjonen i vedlegg 1 til konkurransegrunnlaget. Der er alle arbeider beskrevet i poster med mengdeangivning pr rom.
Til denne anskaffelsen benyttes tilbudsprosessen Visma TendSign. Klikk på følgende link for å registrere din interesse og få tilgang til dokumenter: *** Linken er fjernet ***