Anleggsgartner, Entreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

704 Siste år
258 Siste 3 mnd
72 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Gjerde inn store deler av hage, etablere terrasse, bygge vinterhage på 30m2

Registrert Dato: Fredag 06. Mai 2011

Bygge vinterhage i tilknytning til hus, ca. 30m2. Utforming ikke fastsatt, pris ansatt til ca. 350.000, og kommer i tillegg til de arbeider som videre beskrives. Sannsynlig leverandør er Bøcon AS, *** Linken er fjernet *** som vil levere tegninger etter mål. Men tak vil bli med glaserte svarte teglstein som resten av huset, saltak, helling så tett på husets som mulig uten å "kollidere" med vinduer i 2. etasje.

Beskrivelse øvrige arbeider:
Fundament til vinterhage, ca. 30 m2 utvendig mål, heves ca. 40 cm opp fra terreng. Gulv skal være med fliser og gulvvarme.
Nivå på gulv tilsier at det skal etableres 1-2 trinn fra eksisterende bygning og ned, og 2-3 trinn fra vinterhage og ned på terrasse.
Rør fra taknedløp byttes og drenering sjekkes samtidig.

Terrasse på ca. 70m2 skal bygges på et lavere nivå enn dagens, antar at ca. 3-4 vognless med masse må graves vekk og borttransporteres.
Grunn stabiliseres med pukk/stabilgrus og duk, frostsikre fliser av samme utseende benyttes både på terrasse og i vinterhage.
Det skal bygges en mur for å skjerme terrasse mot innsyn, se tegning.

Det skal også settes opp gjerde rundt deler av hage samt terrasseområdet. Grønt flettverksgjerde i minimum 2 meters høyde. Stolpene skal være ca. 30-40 cm høyere, og ha en vinkel innover på ca. 60 grader. Gjerdet skal være der for at ikke kattene i huset skal klare å stikke ut, hvilket også setter høye krav til tetting av gjerde mot bakken.

Av rørleggerarbeider må det flyttes utekran.

I tillegg ønsker vi at utførende påtar seg jobben med å søke om tillattelser med videre overfor kommune.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere