Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Glomfjord vannverk, vannbehandlingsanlegg og høydebasseng

Glomfjord ligger ca. 20 km sør for Ørnes som er kommunesenter i Meløy kommune, og ca. 140 km sør for fylkeshovedstaden Bodø.
Meløy kommune skal etablere nytt vannbehandlingsanlegg (vba) for tettstedet Glomfjord, med kapasitet på 1296 m3/døgn.
i dag forsynes abonnentene i Glomfjord av to vannverk. Vannverkene har desinfeksjon med uv som eneste rensetrinn, er ikke godkjent i hht. Drikkvannsforskriften, og har hatt perioder med kokevarsel pga. påvist svikt/underdimensjonert desinfeksjon.
Som forberedelse til leveransene inkludert i denne totalentreprisen har Meløy kommune knytt sammen forsyningsområdene for de to eksisterende vannverkene, samt gjennomført en annen entreprise for å etablere adkomst frem til planlagt tomt/område for vba og høydebasseng. i samme trase som adkomstveien er det lagt vann- og avløpsledninger for å knytte nye Glomfjord vannverk sammen med eksisterende ledningsnett. Det er lagt 1 stk Ø160 mm spillvannsledning, 1 stk Ø110 mm vannledning som skal forsyne høyereliggende bebyggelse i Vassaksla med trykksatt vann, og 1 skt Ø225 mm vannledning som skal forsyne resten av Glomfjord vha. Gravitasjon.
Trykkøkningsanlegg med kapasitet på 129, 6 m3/døgn skal plasseres i samme bygg som vba, og knyttes sammen med Ø110 mm ledning.
Det er også etablert 1 stk Ø225 mm ledning for råvann inn til vannverket. Det vises til vedlegg og tegning nr. B200 som viser ledningsanlegg og adkomst inkludert i annen entreprise.
Anlegget beskrevet i dette dokumentet skal erstatte de to eksisterende vannverkene.
i tilknytning til vba (på samme tomt/område) skal det etableres høydebasseng med volum på ca. 2200 m³. Ventilkammer skal plasseres i underetg. Til bygg for vba. høydebassenget skal ha nødvendig volum for 2 døgns sikkerhetsreserve, brannvann og spylevann for returspyling av membranfilteranlegg.
Anbud id:
519987
  • Sted:
    Meløy
  • Registrert:
    Fredag 27. April 2018