Gulv, Snekker i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

381 Siste år
124 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Golvlegging/mulig utskifting av grunnstokker i gammelt tømmerhus m.m

Registrert Dato: Torsdag 19. Mai 2011

Vi har et gammelt hus fra 1840, med innvendig 50-tallsstandard. Grunnflaten på huset er litt over 60 kvm. Vi skal etterhvert skifte ut alle golv og sikre at grunnen under golvene blir av god standard. Vi vil begynne med første halvdel av huset i sommer. Dette består av kjøkken og kammers, hvor store deler har jordkjeller under. Det er gammel steingrunnmur under hele huset, trolig med lite luft mellom golv og grunn der det ikke er jordkjeller. Golvet på kjøkkenet heller i dag nedover fra yttervegg og innover i rommet, slik at vi står i litt oppoverbakke når vi står ved benken. Dette tyder på at grunnstokkene under huset bør vurderes og evt. byttes.Vi er opptatt av at golvet som skal legges tar vare på forutsetninger som det gamle tømmerhuset er bygd på og er opptatt av materialvalg i forhold til det ferdige golvet.

Vi har også et utbygg på huset, en kaldgang i to etasjer, grunnflate ca. 4X2 m. Her er inngangspartiet til huset og trapp mellom de to etasjene. Det som synes av gammel steinmur utenfor huset er minimalt, og golvet er rottent og lukter. Utbygget er bare reisverk, uten noen form for isolasjon. Utenfra ser det litt skjevt ut. Vi ønsker å få lagt nytt golv og isolert og evt. rettet opp utbygget, samt bygget om den altfor bratte trappen, evt. flytte trappen inn i kammerset Inngangsdøren må også byttes og det er mulig det også må gjøres med vinduene i utbygget, avhengig av den øvrige oppussingen.

Vi har etterhvert mange arbeider som skal utføres på huset, og synes det hadde vært fint å komme i kontakt med snekker/snekkerfirma som kan tenke seg flere jobber og være interessert i å samtale om sluttresultat utfra våre ønsker og tanker. Vi er selvfølgelig opptatt av pris og vil velge person/firma utfra muligheten til å diskutere frem gode løsninger for tømmerhuset, referanser og pris. Det hadde vært fint om inkomne tilbud har med anslag om priser i forhold til de oppgaver vi vil ha utført.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Gulv, Snekker

Heller, Isolasjon, Jordkjeller, Kjøkken, Materialvalg, Pris, Priser, Reisverk, Steinmur, Tanker, Utbygg, Yttervegg

Braskereidfoss, Hedmark

Avsluttet: Fredag 03. Juni 2011