Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maler, Riving, Snekker, Stålarbeider, Utleie, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Gotfred Lies Plass 1, rehabilitering av heis - Totalentreprise

Godtfred Lies Plass 1 inneholder mange funksjoner og tjenester. Blant annet inneholder det omsorgsboliger og kommunale boliger. Disse boligene har adkomst fra Romsdalsgata, via heis eller trapp. Eiendommen har gnr/bnr 25/918 i Molde Kommune.
Heisen er tilårskommen, og har ved flere anledninger hatt lengre driftsstanser som har vært svært utfordrende for byggets beboere som er avhengig av heis for å komme seg til og fra boligene sine. Det er derfor et stort behov for å rehabilitere og ombygge denne heisen.
Konkurransen omfatter detaljprosjektering, ombygging og rehabilitering av eksisterende heis i bygget, med tilhørende arbeider iht. Beskrivelse.
Konkurransen omhandler totalentreprise for rehabiliterings- og ombyggingsarbeider av 1 stk eksisterende heis. Konkurransen gjennomføres som en åpen anbudskonkurranse for totalentreprise.
Kontrakten er en totalentreprise og innholdet er beskrevet nærmere i konkurransegrunnlag del ii med vedlegg. Konkurransegrunnlag del ii inneholder beskrivelse av oppdraget, prosessen og kontraktmessige forhold.
Det er laget til en teknisk beskrivelse/ kravspesifikasjon av hvordan arbeidet ønskes utført. Se konkurransegrunnlagets c 2. 1.
Anbud id:
770907
  • Sted:
    Molde
  • Registrert:
    Mandag 29. November 2021

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

3 anbud