Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Steinlegger, Vann & avløp i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2987 Siste år
797 Siste 3 mnd
268 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grønnestølen nærmiljøanlegg

Registrert Dato: Onsdag 09. Juni 2010

Dagens anlegg består av gressbakker som brukes til aking og en stor gruslagt ballplass. Anlegget trenger fornying i tillegg til at overvannsproblemene må løses.
Grønn etat har laget en plan for rehabilitering der overvannsproblemene løses med et fordrøyningsmagasin. Akebakken tas vare på ved at deler av gressbakkene omarbeides. Inn fra den nye barnehagen ovenfor anlegget kommer en akebakke som skal avsluttes på grønn etat sin tomt.
Den eksisterende grusbanen byttes ut med en liten ballbane, en hinder/ balanse løype med lekeapparater, en stor fugleredehuske, utendørs brettspill og basketballkurv. Lekeområdene anlegges i et miljø som formes som et lekehav med "øyer" og "strender" der underlaget er plasstøpt fallunderlag av gummi.
Mellom to mindre adkomster i sør og nordenden av anlegget vil vi ha en passasje med asfalt for å lede de myke trafikantene gjennom nærmiljøanlegget, da det ikke er noe fortau ved gaten. Mot den offentlige veien settes det opp avvisende kantstein, som senkes ned ved den kjørbare hovedadkomsten.
Fordrøyningsbassenget skal fordrøye vannet ved store nedbørsmengder slik at det ikke flyter utover nærområdet som i dag. Det må lages fordrøyningsbasseng fordi det ikke er kapasitet på kummer og ledningsnett i veien til å ta vannet fra nærmiljøanlegget. Det skal legges et overløpsrør fra fordrøyningsbassenget til nærliggende bekk i rør Ø1000 mm.
Enkelte eksisterende trær skal tas vare på og integreres i det nye anlegget, mens andre skal fjernes. Det skal opparbeides en trerekke mot veien med underbeplantning og noe ny gressbakke der denne legges om.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere