Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Graffitifjerning -og grafittibeskyttelsesmidler

Kollektivtranportproduksjon as har behov for kjøp av graffitifjerningsmidler (vogn, stasjon, bygning) og graffitibeskyttelsesmidler (Stasjon, bygning). ktp har behov for et bredt spekter av graffitifjerningsmidler som kan fjerne graffiti på ulike typer overflater. Det er videre et krav om et bredt spekter av graffitifjerningsmidler som er spesifisert for å fjerne ulke type kjemikalier.
Det gjøres oppmerksom på at leverandør av vognmateriell skal, grunnet vogngarantier, godkjenne graffitifjerningsmidler på vognene før bruk. Graffitibeskyttelsesmidler til vognene inngår som en opsjon til denne kontrakten da det per nå ikke er avklart hvilke form for graffitibeskyttelse ktp skal benytte.
hms avdelingen i konsernet ktp skal videre godkjenne alle midler før kontrakt undertegnes.
ktp fjerner graffiti selv, men har behov for at leverandøren bistår med rådgivning. Vedkommende leverandør skal ha en representant og et hurtiglager i nærheten av Oslo slik at ktp både kan, ved akutt behov, få tilgang til rådgivning og midler på kort varsel.
ktp ber alle fylle ut vedlagte taushetserklæring før konkurransegrunnlaget blir tilsendt.
ktp gjør tilbydere oppmerksom på at påmelding til denne konkurransen skjer ved å sende inn dokumentasjon som etterspurt i utlysningens iii. 2 - samt å fylle ut to stk egenerklæringer som følger vedlagt denne utlysningen!
Anbud id:
83393
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 3. Mars 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud