Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2580 Siste år
698 Siste 3 mnd
213 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grave- og sprengeareider - 2-3 tomter

Registrert Dato: Torsdag 10. Februar 2011

Skal bygge 2 hus på Åstoppen, 2164 Skogbygda. Det skal lages vei langs et jorde. Totalt ca 100-120 meter vei. På den ene tomten planlegges et Alvsbyhus med en grunnflate på ca 140-160 kvm. På den andre tomten planlegges et Nordbhus med grunnflate på ca 100 kvm. Tomtene ligger på fjellgrunn som er delvis overdekket med jord. Anta at man i gjennomsnitt må grave ned ca 1 meter for å nå fjell. Jordmassene kan legges til side for utplannering i ettertid.

Vi ønsker pris på etablering av vei, utgraving/sprenging av tomter, tilførsel av infrastruktur, fylling av tomter og topplag med jord.

Vei
Veien må tåle betongbiler lastebiler med husmoduler og kranbil.
I stedet for å bygge en vei som for all fremtid vil tåle tungtrafikk er det kanskje bedre å bygge en vei som er beregnet for normal biltrafikk og i stedet reparere veien når den evt. kjøres i filler av lastebiler? Ønsker forslag til veistandard inkl. anbefalt bredde, beskrivelse av kvalitet på duk, type fyllmasse og tykkelse.

Minirenseanlegg
Det er planlagt et minirenseanlegg for de to tomtene. Er dere godkjent og kan så ansvarlig for dette er det ønskelig at dere gir pris på både kjøp og montering av anlegget. Ønsker prisen delt opp i pris for selve anlegget innklusiv montering, servicekostnad per år, kostnad for legging av rør fra hus til renseanlegg. Det kan være at man må sprenge noe så dere får ta nødvendige forbehold i den prisen dere oppgir.

Utgraving av tomt nr 1 - Mesterhus 100 kvm
Rensing av fjell, nødvendige sprengearbeider for klargjøring til støping av plate (inklusiv oppfylling av steinmasse). Pris på etablering av plate på 100 kvm kan også gis hvis dere tar på dere slike oppdrag.

Tomt nr 2 - Alvsbyhus inkl plate til garasje og terasse
Hustype er ikke endelig avklart, men det bir enten Rødhette (vinkelhus 160 kvm) eller Tornerose (137 kvm). Prisen må innkludere rensing av fjell, sprenging, oppfylling av masse for etablering av grunnmur og etterfylling til grunnmur. I tillegg skal det etableres en terraseplate på ca 40-50 kvm og en garasjeplate på ca 70 kvm. Pris på støping av plater skal ikke innkluderes.

Priser ønskes oppgitt i fastpris der det er mulig og enhetspriser pr meter vei, sprenging pr m3, steinmasser pr m3 inklusiv transport, timepris maskin, graving av infrasrktur pr meter osv. Alle forbehold må listes opp sammen med den pris som gis


Arbeidene ønskes utført i løpet av mai/juni 2011.

Ved spørsmål eller ønske om befaring konakt Bjørn Erik Larsen på mobiltlf 909 88 252