Maskinentreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

500 Siste år
170 Siste 3 mnd
34 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grave ut til en kjeller til tilbygg til eksisterende hus.

Registrert Dato: Mandag 08. Juni 2009

Eksisterende hus har kjeller, og det skal graves ut kjeller til tilbygg midt på langveggen på huset. Kjellerens yttervegger måler 4,8 ut fra huset og 5,9 langs huset. Altså 28,3 kvm. Det må vel graves en snau meter på hver side i tillegg, men det vet du best.

Drensnivået ligger ca 170 cm under terrenget som er helt flatt og består av plen. Toppen av grus/pukk-laget som skal ligge i bunn skal ligge på et nivå cirka 10 cm over drensnivået. Dvs 160 cm fra terrenget. Tykkelsen på dette laget må dere vurdere.

Jeg har grunn til å tro at massene for det meste er leire med 30-40 cm matjord på toppen. Det kan hende man støter på fjell, og da må vi ha en plan for hva som skjer da.

Jeg vil at det øverste matjordlaget skrapes bort først og legges i en haug i hagen.

Deretter må massene graves ut og kjøres bort. Men det må ligge igjen passe mengde til at jeg får fylt tilbake etter jeg har bygd kjelleren.

Der det nye tilbygget skal stå er det i dag en drenskum og en kum det man ser ned på kloakken som farer forbi. I tillegg kommer vannet inn til huset gjennom der. Disse kummene må flyttes cirka 5 meter og eventuelt skjøtes på fordi drensledningen til det kommunale nettet ligger litt lavere lengre ute. Dette er moderne korrugerte, røde plastrør med cirka diameter 40-50 cm. Disse ledningene ble byttet for cirka 4 år siden. Det er ikke andre elektriske ledninger eller telefonledninger som jeg vet om.

Det er lett tilgang for lastebil. Det går fint å ha hullet på den ene siden, gravemaskinen i midten og lastebilen på den andre siden.

Det er levert byggemelding for tilbygget. Jeg har ennå ikke fått svar, så jeg tar forbehold om godkjennelse fra kommunen.

Det haster egentlig litt, så det er fint om man kommer med tilbud før fristen.

Det dere skal gjøre er altså.

Skrape bort matjord
Grave opp masse og kjøre denne bort. La det ligge igjen litt.
Flytte to kummer.
Legge grus/pukk i bunnen av gropen.

Jeg skal selv gjøre:

Legge drensrør inn til drenskummen
Komprimere pukklaget
Legge drenering langs tilbygget og fylle tilbake massene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maskinentreprenør

Kjeller, Lastebil, Matjord, Plastrør, Plen, Skjøtes, Skrapes, Tilbygg

Moss, Østfold

Avsluttet: Mandag 15. Juni 2009