Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1199 Siste år
373 Siste 3 mnd
122 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Gravearbeid i forbindelse med tilknytning til offentlig vann og avløp. 6 husstander!

Registrert Dato: Tirsdag 28. Juni 2011

Trondheim kommune ved Bydrift har i 2011 etablert et nytt vann- og avløpssystem for beboere i Osvegen ved Jonsvatnet. Anlegget ferdigstilles fra kommunen i mai 2011, og åtte boenheter har fått pålegg om tilknytning til anlegget innen utgangen av året. Disse boenhetene er i dag uten offentlig vann- og kloakktilknytning.

Trondheim kommunes nye anlegg har flere tilknytningspunkt langs Osvegen, og det er opp til de enkelte boenheter å knytte seg til. I denne forbindelse ønsker eierne av boenhetene å gå sammen om en entreprenør som kan stå for graving og tilknytning til det kommunale anlegget. Berggrunnen i området består i vesentlighet av ”flussberg” og myr. Terrenget inn mot boenhetene er bratt, men med lite eller ingen skog. Kommunens ansvarlige for anlegget har opplyst at det har vært svært lite sprengning i forbindelse med anleggsarbeidene med å føre kloakk- og vannledningen frem til påknytningspunktene.

Det antas at total lengde av grøftene fra boenhetene til påknytningspunkt er rundt 140 meter. Alle boenhetene er pålagt å legge inn både avløp (kloakk) og vann.

I denne forbindelse ønskes et tilbud på graving og påknytning av 6 boenheter til det kommunale vann- og avløpssystemet i løpet av høsten 2011. Dersom dette er et oppdrag av interesse kan dere kontakte undertegnede for nærmere opplysninger og befaring av området.

Vedlagt følger kart over området med Trondheim bydrifts anlegg og tilknytninger inntegnet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp

Anlegg, Avløp, Avløpssystem, Befaring, Entreprenør, Graving, Tilknytninger, Utgangen, Vann

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 01. August 2011