Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Maskinentreprenør i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Graving av graver og drift og vedlikehald av kyrkjegardane i Vaksdal

Vaksdal kyrkjeleg fellesråd ynskjer tilbod om drift og vedlikehald av kyrkjegardane på Vaksdal, Stanghelle, Dale og Stamnes. Samt opning og lukking av graver i forbindelse med gravferd på alle gravplassane i kommunen (Vaksdal, Stanghelle. Dale, Bergsdalen, Stamnes, Eidsland, Eksingedalen og Nesheim). Vaksdal kommune er ein langstrakt kommune med befolkning og gravferder i heile kommunen. Tall frå dei siste 5 åra viser at me har i snitt 55 gravferder. Kring 90% av gravferdene foregår på Vaksdal, Dale Stanghelle og Stamnes, med hovedtyngd på Dale.
Avtalen vil bli inngått for 2 år, med opsjon på forlenging i 2 nye år etter vilkåra i tilbodet. i tilbodsskjemaet skal det vere oppgitt ein einingspris for gravetenester, og vedlikehaldet skal ha ein fast årleg sum pr. Kyrkjegard og uteområde. Beskriving av krav til tenestene framgår av følgjande beskriving i pkt. 8. 0.
Tilbydar må foreta synfaring og sjølv gjere seg kjend på områda. Eventuelle presiseringar og atterhald må framgå i eige skriv/tilbodsbrev til beskrivinga.
Det vert vist til Tilbodsdokument datert 16. 11. 2018
Anbud id:
557011
  • Sted:
    Vaksdal
  • Registrert:
    Lørdag 17. November 2018