Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2469 Siste år
893 Siste 3 mnd
281 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Graving / muring - garasje 50kvm

Registrert Dato: Mandag 18. Mai 2009

Hei!

Ønsker tilbud på gravearbeid/grunnmur.

Jeg skal sette opp en dobbel grimstad garasje til høsten. I den forbindelse må vi utføre noe mindre gravearbeid (arbeidet kan utføres når det passer dere, bare det blir gjort før utgangen av august).

Garasjen er på 50kvm. Gårdsplassen har en liten stigning fra der fronten av garasjen skal være til baksiden, slik at det må graves ut noe masse slik at ikke garasjen blir for høy foran. Det skal være dør bak på siden på hver side, dette må også tas hensyn til ved gravearbeidet, slik at det går an å få opp dørene.

Er noe usikker på hvor mye som bør graves ut. Stigningen er ikke mer enn maks 30-40 cm fra fronten til baksiden. I utgangspunktet ønsker jeg å ta meg av murearbeidet selv, men dersom dere har et godt tilbudt på dette så er jeg interessert i dette også.

Ønsker dere å komme på befaring så er jeg kun hjemme i kveld og i morgen kveld. Drar bort ons-søn, og er tilbake igjen mandag. Send e-post for evt nærmere avtale.

Ellers er det selvfølgelig bare å dra og se på gårdsplassen. Garasjen skal ligge midt på grensen mellom 8c og 8d (en halvdel til meg og en til naboen), med plass til en bil foran garasjen (ca 4,5-5 meter fra veien)

Evt tilbud på arbeidet må være skriftlig.

PS! Send helst svar på mail. Bruker du mobilnr så send SMS, jeg hører dårlig.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer

Befaring, Garasje, Gravearbeid, Stigning, Utgangen

Asker, Akershus

Avsluttet: Søndag 31. Mai 2009