Maskinentreprenør i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

559 Siste år
139 Siste 3 mnd
51 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Graving og klargjøring av tomt

Registrert Dato: Torsdag 14. Februar 2013

Vi skal rive en eldre hytte. Selve rivingen hadde vi tenkt å gjøre selv, men grunnmur og platting står igjen. Denne skal rives (se bilde). Denne massen kan muligens brukes til avretting, den trengs ihvertfall ikke fjernes, siden det er andre steder på tomta den kan bli nyttig som fyllmasse. Det skal graves og planeres med grusmasse, slik at alt er klart til støping av såle. Det kan hende at det er nødvendig med litt pigging i fjellet. Hytta ligger på 2 nivåer i skrånende terreng, så det blir 2 små såler med høydeforskjell ca. 1. 4m, tilsammen er hyttas utvendige areal 60m2. Vedlegg ´dsc00072. Jpg´ viser gamle-hytta sett fra nord, og ´dsc00066. Jpg´ samt ´dsc00065. Jpg´ sett fra sør-øst som er den siden den nye hytta skal ligge på. Det kan man se på ´sitplan. Pdf´ ´hytte_fasadetegning. Jpg´ viser hvordan den nye hytta blir.

Det er viktig at hytta ikke blir høyere enn spesifisert. Hvis det viser seg at fjellet gjør det umulig, må vi pigge litt. Angi derfor pris uten / med pigging.

Adkomst er via en traktorvei ned over jordene til nabogården, og langs sjøen, ca. 3-400m, se "kartutsnitt_1_2500_Rørvikbukta"

Vedleggene mangler

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maskinentreprenør

Areal, Avretting, Fyllmasse, Grunnmur, Hytte, Platting, Pris, Såle, Såler, Støping, Terreng, Traktorvei

Sætre, Buskerud

Avsluttet: Fredag 15. Mars 2013