Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Vann & avløp i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2078 Siste år
685 Siste 3 mnd
166 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Graving og legging av vann og avløp

Registrert Dato: Onsdag 30. Juni 2010

Legging av vann og avløpsledning til totalt 15 boenheter. Det totale antallet er enda ikke klart, men det blir ikke flere enn 15. Dette vil være en hovedtrasè og stikk ut fra denne til andre boenheter avtalen eventuelt med hver enkelt.

På kart merket vann og avløp så er utstikket fra hovedvei, rett ned fra gnr 125 bnr 95, og kloakk ligger litt opp fra bakken, ser ut til å være 6". Er litt usikker på hvor lang opp i bakken vannet er ført, for dette er ikke tatt i bruk. Per i dag er det kun bnr 95 som er koblet til kloakkledningen. Dette er privat anlegg, og det ligger på vår eiendom. Vann avløp 2, har vi tegnet inn trasè hvor vi kommer opp i Vassendveien og kan følge veien på høyre siden helt opp til det punktet hvor det er gravd hull. Det er også mulig å grave på venstre siden, men her kan det ligge el- og telekabler. Fra tilkoblingspunkt og til Vassendveien er det stort sett dyrket mark.

Ønsker pris og oppstartstid på arbeidet. Kan få pris på totalarbeidet eller kun graving/legging av vann og avløp. Har vært i kontakt med kommunen og fått beskjed om at det kan gies dispensasjon til å legge dette med 60cm overdekking!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere