Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1983 Siste år
541 Siste 3 mnd
193 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Graving og støypt mur m/trapp

Registrert Dato: Mandag 10. Mai 2010

Hei,

Vi har en todelt forespørsel:

1. Vi ønsker å få gravd bort masse med areal ca 40m2 til ekstra parkeringsmuligheter. Volumet er vanskelig å anslå. På det høyeste er det bort i mot 1 m, men det er også deler med bare 10-20 cm høyde. PICT0066_red viser hva som skal fjernes (til venstre for det røde området). Noe av dette området inneholder berg (det blå området), og det er ønskelig at dette fjernes slik at det er mest mulig beint ut mot innkjørselen (senere skal vi nemlig selv lage en mur langs med det som står igjen). Vi ser det an til at massen kan legges et annet sted på tomten (stein like i underkant av bildet) og mold rundt der trillebåren står og videre oppover.

2. Litt vanskelig å få tatt et skikkelig bilde som skisserer problemstillingen på den andre forespørselen, men et forsøk er gjort med bildene PICT0117_red og PICT0118_red. Vi ønsker en støypt mur fra husmur (under trapp til terrasse) og bortover langs gruset vei. Lengde vil være rundt 5-10m (trenger innspill på hvor lang den bør være), og vi ønsker at det også skal mures en trapp ned. Her vil det være behov for å grave bort masse for å fundamentere mur på skikkelig vis. Den støypte muren må også fungere som understøtte til trappen som går opp til terrassen, som for tiden henger ”i løse luften”. Vær obs på at vi kommer til å lage en platting i området utenfor inngangspartiet. Her vil det måtte bli en overgang fra platting til støypt mur. Hvordan dette best kan gjøres, tar vi gjerne mot input til.

Det er vanskelig å være noe mer konkret, ettersom vi selv er i tvil hva som er beste løsning. Det vil nok derfor være behov for en befaring for å kunne gi et godt prisestimat. Vi tar gjerne mot pris på de to delene hver for seg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere