Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Sprenging i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2365 Siste år
651 Siste 3 mnd
211 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Graving, støping av såle og vegger til garasje

Registrert Dato: Torsdag 17. Februar 2011

Vi skal bygge garasje som et tilbygg til huset. Det må graves ut en del masse som skal brukes for oppfylling på annen del av tomta. Det er i hovedsak tilkjørt masse (grus) som skal fjernes. Det er imidlertid mulig at det er en del fjell som må meisles ned i forbindelse med adkomst til garasjen. I verste fall må det sprenges.

Ønsker pristilbud som er skilt på om det er mye fjell å meisle eller ikke.

Garasjen vil måle ca 6 x 4 m. Veggene er tenkt som en forlengelse av grunnmur på huset. Tegningen viser dette godt. Totalt er det snakk om ca 13 m vegg, 2,5 m høy. Betongvolum ca 7 m3 dersom vegger er 20 cm tykke. Såle er i underkant av 30 m3. 3-4 m3 betongvolum ved 10 cm tykkelse. Dersom det lar seg løse enkelt ønsker vi å forlenge garasjen under inngangspartiet. Dette er ikke med på tegningene, men det er snakk om å grave ut 5-10 m3 ekstra, samt at det blir et par meter ekstra vegg å bygge/støpe.

Tar gjerne imot prisoverslag på oppsetting av vegger i Leca eller lignende også.

Samtidig som det graves ut for garsje skal vi opparbeide fylle ut tomta på motsatt side av huset. Det skal også settes i stand en oppstillingsplass for bil. Dette er det ikke mye arbeid med. Noe planering og påfylling av egnet masse.

Det er fordel med befaring for å få rask og grei oversikt over tiltaket. Oppdraget er klar til igangsetting i løpet av 1-2 uker.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere