Anleggsgartner, Arkitekt, Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

842 Siste år
268 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grilstad Marina - OF1 - Prosjekteringstjenester LARK

Registrert Dato: Torsdag 06. Desember 2012

Trondheim kommune deltar sammen med Grilstad Marina AS i utvikling av Grilstadfjæra nordøst for Trondheim sentrum. Man ønsker å legge til rette for realisering av planene for en ny småbåthavn i Trondheim med 1000 båtplasser. Hensikten er videre å legge til rette for boligbygging og økning i regulert næringsareal i henhold til gjeldene reguleringsplan.
Trondheim kommune er eier av all offentlig teknisk infrastruktur i området. I henhold til utbyggingsavtale mellom Grilstad Marina AS og Trondheim kommune skal Trondheim kommune være tiltakshaver og byggherre for etablering av offentlig infrastruktur og skal dermed være avtalepart ved alle kontrakter i forbindelse med gjennomføring av disse anleggene. Grilstad Marina AS er oppdragsgivers representant i kontraktsforholdet med prosjekterende firma, med byggeleder og med de respektive entreprenører og skal stå for den praktiske gjennomføring av alle byggeprosjekter for offentlig infrastruktur.
På vegne av Trondheim kommune innbyr Grilstad Marina AS aktuelle leverandører til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med detaljprosjektering av offentlig friområde OF1. Omfanget fremkommer av beskrivelse i innbydelsens pkt 1.2. og pkt 7.
Mer informasjon om Trondheim kommune finnes på *** Linken er fjernet *** om Grilstad Marina AS på *** Linken er fjernet *** />I forbindelse med utbyggingen av Grilstad Marina skal det anlegges et offentlig friområde OF1. Oppdraget består i detaljprosjektering av dette. En nærmere spesifikasjon er gitt i anbudsskjemaet, vedlegg 1.
Det er utarbeidet en formingsveileder for offentlige arealer (vedlegg 5) og et forprosjekt for området (vedlegg 6). Disse skal legges til grunn for detaljprosjekteringen.
Forprosjektet (vedlegg 6) har anvist planavgrensning som også er avgrensning av det området som skal detaljprosjekteres.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Arkitekt, Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Boligbygging, Byggeleder, Byggeprosjekter, Byggherre, Kontrakter, Leverandører

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Onsdag 19. Desember 2012