Entreprenør, Maskinentreprenør, Sprenging i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

570 Siste år
177 Siste 3 mnd
55 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grovplanering av næringstomt i industrivegen i porsgrunn

Registrert Dato: Mandag 20. September 2010

Vi (heretter kalt byggherre(n)) søker å komme i kontakt med en entreprenør som vil påta seg å grave ut, sprenge/pigge fjell, og sørge for grovplanering av næringstomt i Industrivegen i Porsgrunn kommune med gnr 61 bnr 535. Høydenivået på tomten skal være omtrent på høyde med Industrivegen som går forbi. I tillegg må entreprenør være behjelpelig med søknader til kommunen.

Det må også lages en løsning for bortleding av overvann som samler seg langs veien. Løsningen må samsvare med, og godkjennes av Porsgrunn kommune avd Kommunalteknikk. Overvannet må ledes over kommunal vei og tomt på motsatt side, og til bekk som renner der. Porsgrunn kommune avd Kommunalteknikk har beregnet arbeidet til å omfatte montering av bekkinntak/vingemur, graving i og utenfor vei, henholdsvis 12 og 30 meter.

En privat vannledning går over tomten. Det må taes hensyn til denne ved arbeidet.

Når behovet for utfyllingsmasser er kartlagt, er det mulig at byggherren kan skaffe og sørge for transport av dette på egen regning. Ber derfor om at anbudet spesifiseres med og uten denne jobben gjort av entreprenør.

Entreprenør holder forsikringer som fritar byggherren fra alt evt erstatningsansvar for ødeleggelse av egen og naboers eiendommer, samt vannledningen som går over tomten. Entreprenøren er også ansvarlig for skader på asfaltdekke og andre tekniske anlegg på kommunal grunn som følge av arbeider på tomta eller i tilknytning til tomta. Entreprenøren forplikter seg til umiddelbart å foreta nødvendige reprasjonsarbeider for egen regning.

Trefelling og rydding av kvist er påbegynt, og vil fullføres før entreprenør begynner arbeidet på tomten. Arbeidet kan starte umiddelbart etter søknad er godtkjent av Porsgunn kommune. Byggherren og entreprenøren kommer i felleskap frem til når arbeidet skal påbegynnes og ferdigstilles, i den hensikt at arbeidet kan gjennomføres på en slik måte at det utføres kostnadsbesparende for begge parter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere