Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Sprenging i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6576 Siste år
4900 Siste 3 mnd
323 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grunn og betongarbeider for garasje

Registrert Dato: Mandag 29. Mars 2010

Prisforespørsel på grunn og betongarbeider på garasje i Svaneviksveien 17. Det kan også gies pris på bare grunnarbeidene eller bare betongarbeidene.

Grunnarbeider:
Det skal kjøres bort anslagsvis 3-4 lass med jord og stein. Det må så pigges/flåsprenges ett par knauser som er synlige i dagen. Det kan i tillegg skjules noe mer fjell under bakken. Hele tomten til Svaneviksveien 17 mellom privat vei og Svaneviksveien skal graves opp med bratte graveskråninger, slik at garasje på 5,5x5,5m kan plaseres som på basiskart. Det skal så legges fiberduk og fylles opp ca 10 grus som avrettes og komprimeres for betonarbeidene. Etter at betongarbeidene er ferdig legges drensrør rundt garasjen og knotteplast mot betongveggene før det tilbakefylles med drenerende masser.
Arbeidet foregår kloss inntil Svaneviksveien og eventuelle sikringstiltak av eksistrende mur må hensyntaes.

Betongarbeider:
3stk delvis tilfylte betongvegger med tykkelse på 200mm. Bakveggen armeres også for trafikklast fra Svaneviksveien. Det skal i tillegg lages to stykk knaster på hver side av port t=150mm. Det skal også taes 2stk utsparinger for vinduer. Staghull mørtles igjen. Plate på mark med fall. Det skal støpes en armert plate inne i garasjen med fall 1:100 mot port.
Se plan og fasadetegninger.

Arbeidet kan påbegynnes snarest da byggesøknad og finansiering er på plass.