Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Sprenging i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1888 Siste år
483 Siste 3 mnd
165 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grunnarbeid høst / vinter 2011. betonggarasje vår / sommer 2012

Registrert Dato: Fredag 14. Oktober 2011

Grunnarbeidet består i å skyte vekk ca. 100 m2 med fjell. Det er frå 0 til ca. 2 meters høgde, derfor skriv eg kvadratmeter og ikkje kubikk. Alle massane kan deponerast lokalt i byggefeltet. Ein liten del av ein knaus som må vekk, ligg nærare enn fem meter frå bolighuset, men denne kan eventuellt fjernast med t. D. Gravemaskinhammer. Eg har ei 4-tonns gravemaskin og ein liten traktor med frontlastar og tipphengar, og eg hjelper gjerne til så lenge eg er heime;-)

Garasjen er godkjent med ein størrelse på 54 m2, og han skal byggast i betong med flatt tak. Dette skal tåle å bli kjørt på. Matrisemønster på tre av veggane. Det må lagast åpning til ein fem meter breid garasjeport, ei dør og eitt ganske stort vindu. Eg er sjølvsagt ikkje interessert i kondensvatn som dryp frå taket og ned på bilane, og eine naboen min har betongtak i garasjen med isopor på undersida, så det er kanskje ei løysing, men eg er åpen for forslag.
Eg har godkjende teikningar på garasjen, men eg har dei ikkje elektronisk her og no. Ta kontakt, så sender eg dei gjerne.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Sprenging

Betong, Betongtak, Elektronisk, Garasjeport, Vindu

Bjørøyhamn, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 06. Desember 2011