Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1253 Siste år
480 Siste 3 mnd
104 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grunnarbeid i forbindelse med påbygg 30m2 (endret)

Registrert Dato: Torsdag 20. Januar 2011

I forbindelse med utbygging av vår bolig, ser vi behov for hjelp med grunnarbeidet. Boligen skal forlenges med 4,20 meter med den totale bredden på 7,20 meter.

Nåværende bygg står på plasstøpt betongmur med varierende høyde etter terreng (ca 0,5 - 2,0 meter kryp-/råkjeller). Det er usikkert på dybden ned til fast fjell i arelaområdet som påbygget skal stå på, men det må beregnes omtrentlig 2 meter på det meste og helt ned i 0 meter i ene hjørnet av påtenkt utbygg. Området er i dag trauet ut og til dels oppfylt med stein. Høyde over grunn må påberegnes utifra nåværende mur som omtrentlig er 1,00 meter over bakkenivå.

Det vurderes også å støpe ringmur eller plate på eksisterende fylling. I så fall må fyllingen graves opp og kontrolleres, samt isolere området for å forsikre seg mot bevegelse i grunn. Denne avgjørelsen må taes ut i fra befaring av området. Under dagens fylling ligger det et dreneringsrør fra takrenner.

Det vil bl.a være behov for gravemaskin, samt tilkjøring av masse for dette oppdraget. Dette kan oppdragsgiver orginasere ved behov.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer

Befaring, Betongmur, Bolig, Bygg, Plate, Ringmur, Terreng, Utbygg, Utbygging, Varierende

Røsvik, Nordland

Avsluttet: Lørdag 19. Februar 2011